vineri, 26 mai 2017

Recenzie Nemuritoarea Starling vol 1 de Angela Corbett


Nemuritoarea Starling este o carte pe care mi-am dorit-o foarte mult, dar atunci când în sfârșit am pus mâna pe ea, am tot amânat să o citesc, nu pentru că mi-aș fi schimbat părerea, dar existența triunghiului amoros Alex& Evie & Emil, a trezit în mine un sentiment de teamă.

  Până la urmă mi-am luat inima în dinți, m-am îmbărbătat spunându-mi că asta nu e prima carte pe care o citesc, iar eroina nu rămâne cu cel ales de mine și m-am pus serios pe treabă. Surpriza cea mare a fost când am realizat că ambii îmi plac la fel de mult ca și lui Evie, singura mea problemă de data aceasta fiind chiar ea și reactile ei sau mai bine zis  acele inexistente reacții.

Aș putea să îi găsesc o scuză, dacă aș vrea asta și să dau vina pe vârsta ei fragedă de 18 ani, poate că sufletul ei îi recunoaște pe cei doi băieti, dar la naiba să te lași așa sărutată din senin de un străin pe care nu l-ai văzut și nu ai vorbit nici măcar un singur cuvânt și să nu schițezi nici cel mai mic gest, e prea de tot. Ok, cred în suflete pereche, cred în dragoste la prima vedere, dar sărut la prima vedere și gata au apărut și sentimentele, nu o cred. Nici în clipa în care Alex îi vorbește prima dată despre reîncarnare, despre trecutul ei, Evie pur și simplu nu schițează nimic, de parcă acesta iar povesti un film sau mai știu eu ce, lucru care m-a enervat la culmea.

 Acest volum nu are așa multă acțiune pe cât m-aș fi așteptat, și acele dezvăluiri despre ce și cum vin și ele după o lungă perioadă de timp, pană atunci singurul scop al  cărții fiind acela de a face cunoștiință cu cei trei protagoniști și să observăm cum se dau de ceasul morții cei doi, Alex și Emil, să o atragă de partea lor, pe Evie.

 Acum nu îmi rămâne decât să aștept volumul 2, să văd cum va evolua relația dintre Alex & Evie & Emil și să sper că voi avea parte de mai mult, pentru că finalul a fost unul care promite destul de multe.

4 comentarii:

 1. Asa am pățit eu cu SE NUMEA SARAH. Mi-am dorit-o enorm, am cumpărat-o și stă în bibliotecă de multe luni!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Si eu imi doresc foarte mult acea carte,dar din pacate de foarte mmulte ori apar alte titluricare ii ia locul :((

   Ștergere
 2. Am si eu carti pe care mi le-am dorit mult, dar parca dupa ce mi le-am cumparat, am un blocaj si nu ma pot bucura de ele.
  @ revenind la Nemuritoarea, au fost cateva chestii ciudate, dar per ansamblu mi a placut. Mie mi a placut mai mult de Alex.
  Felicitari pentru recenzie!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. da, se vede ca are acea bunatate in el, dar si Emil nu e chiar atat de rau :)

   Ștergere