marți, 20 iunie 2017

Vei fi acolo? de Guillaume Musso recenzie

Produs publicat in 2013 de ALLFA
Data aparitiei: Martie 2013
Colectia Strada Fictiunii Bestseller
Tip coperta: Brosata
Numar pagini: 256

PREZENTARE
Un singur gest, si totul ar fi putut arata altfel.
Cine n-a visat sa poata reveni in acel moment hotarator din trecut cand fericirea era inca posibila?
San Francisco. Elliott, un chirurg pasionat de meseria sa, nu s-a impacat niciodata cu moartea femeii iubite, Ilena, disparuta in urma cu treizeci de ani.
Intr-o buna zi, in urma unui concurs de imprejurari cu totul iesit din comun, se intoarce in timp si se intalneste cu tanarul care era el insusi in urma cu treizeci de ani. Revine in momentul hotarator in care un gest al sau ar putea-o salva pe Ilena. Si ar putea schimba soarta necrutatoare care l-a condamnat pentru totdeauna.
O intalnire uluitoare
O poveste de dragoste tulburatoare
Un suspans care te tine cu rasuflarea taiata


RECENZIE

     Vei fi acolo? de Guillaume Musso este prima carte pe care o citesc a acestui scriitor francez și am un singur regret, că am așteptat un sfert de veac că să fac acest lucru. Dacă știam că o să mă indrăgostesc de modul lui de a scrie atât de rău cu sigurantă aș fi adăugat cărtile lui pe lista mea de priorităti acum mult timp, iar în clipa asta nu aș mai fi avut atât de mult de recuperat. Mai bine acum decât niciodată, așa că nu am de ce să mă plâng, poate portofelul meu o să aibă puțin mai mult de suferit, dar el, săracul, e deja obișnuit .
   
    Elliot, personajul în jurul căruia ia naștere acțiunea cărtii Vei fi acolo, este un bărbat împlinit,  un medic chirurg pediatru foarte apreciat, are o fiică pe care o iubește mai mult decât orice pe lumea asta, dar toate astea nu îi pot alina dorul de Ilena,femeia pe care a pierdut-o în urmă cu treizeci de ani.

    Ce ar fi dispus să facă că să o mai vadă măcar o dată, înainte să moară? Răspunsul așa cum v-ați așteptat este "orice", iar cu ajutorul unor pastile miraculoase acesta reușește cumva să se intoarcă în timp la vechiul el, în varstă de treizeci de ani.

     Din păcate nu poate să îl avertizeze  de tragicul eveniment în care Ileana moare pentru că riscă să piardă ce are mai de preț în prezent, pe fiica lui, Angie.

     Dacă vor găsi cei doi o soluție ca niciun Elliot să nu rămană fără persoanele dragi veți afla doar citind această minunată carte pe care v-o recomand din toată inima. Vă promit că o să aveți parte de un final neașteptat.

2 comentarii: