vineri, 2 iunie 2017

Topul lunii mai

S-a dus luna mai și sunt foarte incantată că am reușit să citesc un număr destul de frumușel de cărti și anume 11. Toate ocupă un loc special  și primesc notă 10+, dar unele mi-au săltat inima de bucurie mai mult, pe când altele nu cu atât de mare intensitate.  
 
Locul 8( știu că o să vi se pară ciudat, dar dacă o să citiți pană la final o să aflați și de ce 8 și nu 11) aparține lui Caraval.  


Locul 7 îl ocupă Nemuritoarea Starling. Sper că volumul 2 să îmi placă mai mult.
Locul 6 îi revine cărții Eu impotrivă mea, o carte a unui autor român contemporan, care m-a surprins cu sarcasmul lui.  
    

Locul 5 este ocupat de un autor francez, pe care de abia l-am descoperit, dar deja a pătruns în lista mea de preferați cu mare usurintă, ceea ce nu poate decât să mă bucure că descopăr noi povești și prima mea oprire în cazul lui Musso a fost, Vei fi acolo? .  
     
Luna această m-am axat pe autori români contemporani, așa că locul 4 îi este oferit Laviniei Calina, cu Zonă zero. O carte cu zombii, pe care am devorat-o și o dată pătrunsă în această lume mai am un singur lucru de zis și anume VREAU MAI MULT!!!  
 

Locul 3 aparține unei alte premiere, Cum să te indrăgostesti, fiind prima carte a autoarei pe care o citesc și la finalul ei m-a cuprins un mare regret, că am așteptat atâta timp pană să citesc cărtile ei.  
Locul 2 este ocupat de o serie și anume seria Am murit, din fericire. Indiferent cât am cantărit nu am putut să compar toate cele 4 volume( din cauza această nu există locurile 9,10,11 )  
    

 Și acum să cânte trompetele pentru Locul 1, aurul îl câștigă I.R.En. Nu fiind o mare fană a genului S.F, plăcerea cu care am citit  carte și nerăbdarea pentru volumul 2 au făcut-o să devină cea mai bună carte citită luna această.  

Un comentariu: