miercuri, 4 octombrie 2017

Echipa Fructelor şi legumelor VS Echipa E-urilor


Bună ziua şi bine v-am găsit, dragi spectatori!
Astă-seară va avea loc partida de fotbal în care echipa Fructelor şi legumelor o va înfrunta pe cea a E-urilor, partidă aşteptată de întreg mapamondul la sfârşitul căreia sperăm ca cearta dintre cele două echipe să se sfârşească odată pentru totdeauna.

Chiar dacă echipa antrenată de Storcător prin presare la rece, Hurom , nu are prea multe şanse să câstige dacă ar fi să ne luăm după casele de pariuri şi după numărul foarte mic de susținători, pentru că potrivit unui sondaj 81% dintre adulți nu consuma suficiente fructe şi legume, cu toate astea i-am văzut pe jucători foarte optimişti la antrenament şi dispuşi să-şi dea şi sufletul pentru fiecare balon. Aşa că i-am luat un interviu domnului antrenor să vedem ce discurs încurajator le-a spus acestora, cine ştie poate până la începerea meciului o să reuşim să modificam deja acele cifre îngrijorătoare.

- Bună ziua, domnule antrenor, Hurom! Vă aşteaptă o partidă foarte grea, nu numai pe teren, dar şi în tribune dacă ar fi să dăm ascultare gurilor rele şi sondajelor.

- Este adevărat, dar nimic nu se câştigă uşor şi victoria este cu atât mai frumoasă dacă este obținută cu sudoarea frunții.

- Ce le-ați spus jucătorilor, pentru că i-am văzut foarte motivați? Care este secretul dumneavostră și ne-am bucura foarte mult dacă l-ați împărtăși și cu noi?

- Nu există niciun secret. Le-am vorbit din inimă și sper ca tot mai multă lume să audă și să conștientizeze aceste adevăruri. Le-am spus că sănătatea noastră şi a copiilor noştri stă în puterea lor. Nimic nu este imposibil atâta timp cât există voință şi împreună putem face o lume mai bună, mai sănătoasă. Totul a fost construit cu paşi mici şi indiferent de rezultatul pe care îl vor obține azi sunt convins că acele cifre se vor modifica în favoarea noastră. Acesta este sloganul nostru: " Un fruct sau o legumă pe zi în plus, un om maj fericit şi mai sănătos! Trăiește sănătos !  ". Restul o să vină de la sine, noi doar atragem un mic semnal de alarmă că direcția în care au luat-o lucrurile nu este cea bună.

-Vă mulțumim pentru timpul acordat şi vă doresc mult succes în campania pe care ați început-o.

Pe mine una discursul domnului antrenor m-a convins. Eu vreau o lume mai sănătoasă pentru mine, dar şi pentru copiii mei, pentru urmaşii lor. Tu ce decizie ai luat? Pe care din cele două echipe o susții?

Acest articol a fost scris pentru Superblog 2017.

8 comentarii:

 1. Pentru ca ai vorbit despre fotbal, articolul tau inspirat m-a convins!

  RăspundețiȘtergere
 2. Ce articol interesant! Felicitări pentru imaginație!

  RăspundețiȘtergere
 3. Felicitari pentru inspiratie! Iar mesajul transmis e unul foarte binevenit!

  RăspundețiȘtergere
 4. din pacate eu nu sunt in nici o echipa, deoarece nu consum in cantitati suficiente nici fructe, nici legume.
  Felicitari pentru articol! Mi-a placut foarte mult modul cum l-ai conceput!

  RăspundețiȘtergere