vineri, 3 noiembrie 2017

Hainele de la Answear muză de inspirație!

Când te decizi să faci nunta în luna noiembrie pe lânga stresul propriu-zis mai eşti presat şi de o zi foarte scurtă. Pentru a fenta puțin timpul ne-am decis să chemăm un fotograf profesionist ca să ne facă o şedință foto şi pozele să le postăm în albumul final.

Am vorbit cu omul, am plătit un avans şi după două luni de aşteptare ziua cea mare a venit. Livingul unde urma să facem şedința foto era pregătit, fotograful urma să ajungă în cel mult doua ore, totul era perfect. Sau asta credeam noi când ne-am dus la masă şi am lăsat-o pe verişoara mea de cinci ani în living desenând în cartea ei de colorat. De unde să ştim noi că fetița urma să-şi exprime talentul şi pe pereții noştri?

  - Mi-am dorit un tablou în living pictat de tine, dar se pare că Ina ți-a luat-o înainte de data asta. A moştenit talentul tău la desen! Nu vreau să ştiu cum arată pereții tăi de acasă şi poate într-o altă zi aş fi râs până m-ar fi durut burta, dar acum doar pentru privirea asta de îngeraş nevinovat nu fac o criză de țipete.

-În clipa asta nu-mi găsesc cuvinte să-mi cer scuze. Îmi vine să intru în pământ de ruşine. E pentru prima dată când face o asfel de năzbâtie.

-Ce facem acum iubito? Doar nu putem să amânăm pentru că pierdem avansul. Iar timp ca să eliberăm o altă cameră pentru sedință nu mai avem.

- E vina mea pentru că mi-am lăsat fiica nesupravegheată aşa că s-ar putea să am o soluție doar că trebuie să faceți ceva sacrificii, mai ales tu Anca.

-Spune-mi ce să fac şi fac orice.

-Ai rochii pe care nu le foloseşti?

-Da, am câteva de la answear care acum îmi sunt mari si chiar imi doream sa imi cumpar altele. Dar ce vrei să faci cu ele?

-Adu-mi toate rochiile pe care nu le mai porți. Dacă sunt cu imprimeuri florare atunci e şi mai bine pentru că o să tai din ele şi o să-ți creez în exclusivitate un tablou 3D nu pictat ci din rochii. Ce bine că am la mine mereu tot ce-mi trebuie pentru a crea un tablou. Nu se ştie niciodată când te loveşte inspirația..

- Rochii nu prea am cu imprimeuri, dar am o grămadă de tricouri. Merg şi ele? Noroc cu cei de la answear #WeAreTheAnswear.

- Cu cât mai multe cu atât mai bine pentru că o să am din ce alege pentru a face un peisaj.

-Atunci pot să-ți aduc o cămaşe albastră de a lui Marius pe care vreau neapărat să scap de ea şi să-i cumpăr alta de pe answear.ro, iar din materialul ei o să iese un cer sau un lac superb.

- Toate până la cămaşa mea.

-Îmi pare rău iubitule, dar dacă eu pot să renunț la câteva rochii atunci şi tu poți renunța la cămaşa preferată.

  Şi asfel hainele mele şi ale viitorului meu soț s-au trasformat într-un tablou 3D pe care mi-l doream foarte mult, iar şedița foto a ieşit de nota 10.


Am scris acest articol pentru superblog 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu