luni, 29 mai 2017

Lista de dorinte

Stiu ca nu vine nici Craciunul, iar Pastele a trecut deja, dar cine stie poate printr-o minune reusesc sa imi cumpar si eu cateva carti din lista mea de dorinte. Nu sunt foarte pretentioasa si chiar am incercat sa ma limitez :)).

Prima carte pe care mi-o doresc este Intoarcerea volumul 1 din seria Titanii. Am adorat seria Lux a scriitoarei asa ca era imposibil ca acest volum sa nu imi atraga atentia. Este urmat la o distanta de cateva sutimi de Si ma intunec.Aceasta carte se gaseste la egalitate cu Cronicile lui Magnus Bane. :*Locul 3 il ocupa Cele treisprezece motive, am urmarit serialul si am ramas marcata de drama prin care trece Hanna, dar si cei care au ranit-o. Daca serialul m-a marcat in asa fel, nici nu vreau sa ma gandesc ce sentimente o sa ma incerce atunci cand o sa citesc cartea. :*Locurile 4 si 5 sunt ocupate de cartile lui Cecelia Ahern si anume O suta de nume si Suflete pereche.M-am indragostit de modul ei de a scrie si era imposibil ca sa nu apara in lista mea de dorinte cel putin o carte scrisa de ea.
Locul 6 il ocupa noua aparitie de la editura Litera, Cand infloreste liliacul. Titlul si coperta au jucat un rol foarte mare in alegerea cartii, dar si parerile bune despre carte pe care le-am auzit.
Locul 7 este ocupat de volumul 2 al seriei Nascuta din fum si os, Vremuri de sange si straluciri de stele.Am devorat primul volum si asa ca aceasta carte ocupa un loc special in inima mea.
Locul 8 il ocupa o alta continuare a unei serii si anume Lumea de apoi. Ingeri cazuti a avut ceva care sa ma faca sa imi doresc sa citesc si volumul 2.

Si ultima carte din lista mea de dorinte este Razbunarea ciorilor. Nu cred ca Kaz avea voie sa lipseasca dintr-un top asa important pentru mine.Chiar daca e la final asta nu il face mai putin special.
                     

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu