luni, 21 august 2017

Călătorie în lumea tuturor posibilităților

 Am primit acest tag de la Adriana Ivan- prefață de carte și mi-a plăcut foarte mult, așa că am decis să răspund provocării. 

1. Să presupunem că te-ai reîncarnat și de-a lungul timpului ai ales diferite identități, ce crezi că ai fost ultima dată? Ce meserie ai avut?
    Sper că în altă viață am fost mai curajoasă, nu mi-a fost frică de sânge și aș fi putut să fiu un doctor, dar un doctor cu diplomă în criminologie. Da știu visez foarte frumos.

2. În ce țară ai fi dorit să trăiești?
   Fiind o romantică incurabilă cred că aș alege Franța-Paris mai exact, sau Italia- Roma.

3. Dacă te-ai teleporta pentru o noapte, unde ai dori să mergi și cu cine?
    Dacă aș putea să mă teleportez pentru o noapte mi-ar plăcea să merg împreună cu iubitul meu să vedem Aurora Boreală în Islanda sau Norvegia . Mă fascinează acest fenomen.


4. Dacă ești cititor pasionat, sigur ai abilități speciale. Te-ai gândit cum ar fi dacă ai avea o șansă infimă și să pătrunzi în mintea oamenilor pentru a le citi gândurile?
   Pentru mine cred că ar fi obositor. Nu mi-ar place să știu tot ce gândesc oamenii, prefer oricând orice altfel de super-putere.


 5. În cazul în care ar da norocul peste tine și ai ajunge să descoperi lampa lui Aladin sau o baghetă magică, ce dorință ai dori să se materializeze?
    Nu cred că există persoană care să nu își dorească sănătate și fericire. Eu una asta aș vrea și în rest nu mi-ar mai trebui absolut nimic.


Dau leapșa mai departe Biblioteca lui Helen 

2 comentarii: