miercuri, 25 octombrie 2017

Distracția se plăteşte, dar dobânda este 0!


         -Iubito, am să-ți dau o veste bună şi una proastă. Pe care vrei să o auzi mai întâi?
        -Începe cu cea proastă si las-o la urmă pe cea bună ca şi medicament.
        - În weekend avem iar o nuntă la care trebuie să mergem.
 
      Altă nuntă?? De fapt, ce mă mai mir? Nici nu-mi mai aduc aminte de ultima sâmbătă petrecută acasă şi nu într-un restaurant la o nuntă sau botez. Citisem eu undeva că anul 2017 e benefic pentru cuplurile care se decid să facă acest pas, dar nu m-am gândit la o asfel de avalanşă de nunți.

      -Şi care e vestea cea bună? Am câştigat cumva la loto şi nu mai trebuie să ne face griji pentru rata de la maşină, facturile lunare?  Pentru că sincer, e a doua nuntă într-o singură lună şi nu îmi dau seama cum o să ne descurcăm? Plus că luna asta trebuie să mergem să alegem şi noi tortul pentru nunta noastră. Mai avem de plătit şi pe doamna care ne aranjează sala. Noi mergem în fiecare weekend la câte o nuntă, dar ai uitat că mai avem nevoie de bani şi pentru a noastră.

      - Nu am uitat că avem nevoie de bani şi mi-ar fi plăcut să-ți dau o asfel de veste, dar cum noi nu jucăm e cam imposibil.  Vestea bună e că rochia pe care nu ai purtat-o la nunta verişoarei tale pentru că avea aceeaşi nuanță ca şi a naşei o vei folosi acum.

       -Da, dacă problema cu ținuta mea s-a rezolvat, întrebarea mea e de unde facem rost de bani ca să băgăm în plic, pentru că distracția se plăteşte?

     -Azi am stat de vorbă cu colegii de lamuncă şi ei mi-au sugerat să fac un împrumut la Telecredit. Cum nu auzisem de ei am dat un search pe google şi am aflat că sunt o instituție nebancară care oferă credite online. Cu un număr foarte mic de documente putem împrumuta 500 de lei pe care îi putem returna în 30 de zile. Un împrumut fără garanții e exact de ce avem noi acum nevoie. Telecredit, împrumut simplu şi rapid. În felul acesta o să ne ramână bani şi pentru ultimele noastre pregătiri.

       -Da, iar apoi luna viitoare o să îi returnăm dublu cu dobânda.
      - Aaa, am uitat de cea mai bună parte. La telecredit au şi împrumut dobândă 0, aşa că eu zic să-ți scoți rochia şi să te pregăteşti, pentru că sâmbătă o să exersăm încă o dată valsul pentru când o să vină ziua cea mare pentru noi.
    - Dacă pui aşa problema, atunci de abia aştept să port noua rochie şi să dansez cu tine.

Am scris acest articol pentru superblog 2017.

2 comentarii: